STAN VAN SAMANG

Zijn charisma en natuurlijke charme maken hem een graag geziene gast in de Belgische entertainmentwereld. En na meer dan 10 jaar staat Stan Van Samang nog steeds synoniem voor hits, goede muziek en fantastische live shows met full band.

Zijn deelname aan “Liefde Voor Muziek” – seizoen 10 in combinatie met al het nieuwe werk dat recent werd uitgebracht is meer dan voldoende om in de zomer opnieuw een stevige festivaltour af te werken!

Stan is beschikbaar in verschillende formules: FULL LIVE BANDSTAN ZINGT (duo) – THEATERTOUR (zie theater)

 

Biografie

Stan Van Samang heeft op geheel eigen wijze zijn stempel gedrukt op de Belgische muziek- & entertainmentindustrie. De combinatie van een krachtige stem, charismatische uitstraling en indrukwekkende podiumprésence heeft ertoe geleid dat Stan Van Samang al lang niet meer weg te denken is in de Belgische muziekscène.

Na zijn studies aan de Musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Brussel, was het wachten op zijn doorbraak een kwestie van tijd. In 2006 nam hij deel aan het televisieprogramma “Steracteur Sterartiest”, waar hij het publiek niet alleen van zijn zangtalent overtuigde, maar ook van zijn vermogen om het publiek te ‘raken’.

Na zijn successen op televisie richtte Stan zich op zijn muzikale carrière en bracht hij albums uit die bovenaan de hitlijsten pronkten! Met onder andere “River Of Life”, “Scars”, en “Goeiemorgend, Goeiendag” – slechts enkele voorbeelden van zijn indrukwekkende repertoire.

Ook zijn deelname aan het televisieprogramma “Liefde Voor Muziek” ging niet onopgemerkt voorbij. De cover van “Een Ster” werd bijna 7 (!) miljoen keer beluisterd. Dat we Stan opnieuw aan het werk zien in “10 jaar Liefde Voor Muziek” kan enkel maar voor blije gezichten zorgen.

In zijn carrière wist hij al tal van prijzen en onderscheidingen te verzamelen; met ondermeer MIA’s voor “Beste solo” en “Beste Zanger”, verschillende Radio 2 “Zomerhit Awards” en gouden, platina en dubbelplatina albums. Stan vulde meerdere keren het Sportpaleis en de Lotto Arena en sloot talloze zomerfestivals af waar hij duizenden fans uit hun dak liet gaan.

 

Discografie

“Scars” (2007) – “Poison” (2007) – “A Simple Life” (2009) – “Hang On” (2010) – “Een Ster” (2015) – “Goeiemorgend, goeiendag” (2015) – “Hard Times” (2015) – “Feel The Love” (2015) – “Hemel Voor Ons Twee” (2017) – “Bakske Vol Met Stro” (2021) – “Snow” (2021) – “Little Kingdom” (2021) – “This Is Not Our Time” (2021) – “River Of Life” (2021) – “Little Bits” (2021) – “Not Easy To Be Me” (2021) – “The Art Of Letting Go” (2021) – “Alles” (2022)

 

Ook in 2024 is STAN VAN SAMANG exclusief te boeken bij TTT ARTISTS.
Formules en tarieven op aanvraag.

Stan van Samang - River Of Life - Anders dan Anders
Stan van Samang - River Of Life - Anders dan Anders
TTT Artists - Stan Van Samang
Stan van Samang - River Of Life - Anders dan Anders
TTT Artists - Stan Van Samang
TTT Artists - Stan Van Samang

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy