Peter Van de Veire : Presentator – DJ - Mediafiguur

U bent op zoek naar een ervaren presentator die iets kan toevoegen, het juiste tempo houdt en uw publiek meesleurt tijdens uw (corporate) event? Boek dan met een gerust hart Peter Van de Veire. Peter heeft intussen meer dan 20 jaar ervaring, is meertalig (Nederlands, Frans en Engels) en geeft elk event een extra dimensie door zijn eigen, entertainende stijl.  Vergis u niet: ook voor bijvoorbeeld “ernstige” debatten is hij uw perfecte partner. Hij zorgt ervoor dat uw volgende evenement nét dat ietsje meer wordt.

KORTE BIO

Peter Van de Veire zette zijn eerste stappen in de media in 1993 bij de regionale zender AVS. In 1997 maakt hij de overstap naar Ketnet (VRT) en twee jaar later was hij voor het eerst te horen op de radio als presentator van De Afrekening op Studio Brussel. Vanaf 2002 nam hij het middagblok voor zijn rekening met De Grote Peter Van de Veire show. Samen met Sofie Lemaire verhuisde hij in 2006 naar de ochtend met De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Tijdens de eerste en tweede editie van Music For Life in 2006 en 2007 verbleef hij in het Glazen Huis. Sinds 2007 combineert Peter Van de Veire radio met televisiewerk voor Eén en SBS.

In 2008 was Peter één van de krachten die radiozender MNM mee oprichtte. Op maandag 5 januari 2009 was ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ het allereerste programma dat te horen was op de jongerenzender. Over de jaren heen kreeg Peter het gezelschap in de ochtend van heel wat andere MNM-dj’s: Lieselot Ooms en Gunther Tiré, Eva Daeleman, Nasrien Cnops, Julie Van den Steen, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave. Op 01/04/22 stopt hij definitief als presentator van het populaire MNM ochtendprogramma. Op zaterdag 02/04/2022 volgde er een geweldig feest met “De Grote Peter Van de Veire Show” in het Sportpaleis te Antwerpen.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy