LeFrique

LEFRIQUE, een zeskoppige band, heeft zichzelf gevestigd als een meester in het brengen van de tijdloze hits uit de jaren 70 en 80. Met een passie voor het authentiek brengen van legendarische artiesten en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hun publiek, heeft LEFRIQUE intussentijd een reputatie opgebouwd als gewaardeerde act in het disco- en funkgenre.

De bandleden van LEFRIQUE delen een diepe liefde voor de muziekgeschiedenis en een unieke visie op hoe ze die kunnen eren en tegelijkertijd een frisse, opwindende draai kunnen geven aan evergreens. Hun specialisatie? Iconische hits op een manier brengen zoals je nog nooit eerder hoorde: levendig & energiek! Met een repertoire dat bestaat uit tijdloze klassiekers van legendarische artiesten zoals Prince, Stevie Wonder, The Jackson 5, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, Diana Ross en James Brown, weet LEFRIQUE telkens weer het publiek terug te voeren naar de gloriejaren van de disco- en funkscene!

Wat LEFRIQUE onderscheidt? Muzikaal vakmanschap, charisma op het podium en een onmiskenbare chemie tussen de bandleden. Dat is ook de reden waarom LEFRIQUE onmisbaar te noemen is als act voor liefhebbers van goede muziek en nostalgie. Fervent liefhebber van de jaren 70 en 80, of gewoon op zoek bent naar gepaste muzikale omkadering?

Bekijk enkele van hun video’s en ontdek het zelf!

 

Ook in 2024 is LEFRIQUE exclusief te boeken bij TTT ARTISTS.

Formules en tarieven op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy