THEATERTOUR

 In 2021 is het dertig jaar geleden dat “Nevermind” van Nirvana de wereld werd ingestuurd. Een van de belangrijkste platen uit de rockgeschiedenis, en eentje die de muzieksector flink overhoop haalde. Nevermind wordt gezien als de doorbraak van de Grunge, een wereldveroverend muziekgenre, en 30 jaar Grunge moet gevierd worden. 

Met Grunge XXX nemen we het genre onder de loep in een apart jasje. Met Anthony Gröger op cello, Marjolein Cools op accordeon, Koen Vanmeerbeek op vioolnyckelharpa, Sam Gevers op percussie & Piano en Elodie Carels als zangeres worden de grootste Grunge hits gebracht zoals niemand ze ooit gehoord heeft. 

Een heuse trip naar Seattle and back met muziek van Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Soul Asylum, Weezer, The Cranberries, Rage Against The Machine, en natuurlijk …  Nirvana. 

Een niet te missen tribute aan een genre dat maar een aantal jaren echt heeft bestaan maar toch de beste rockmuziek aller tijden voortbracht.


Bezetting

Elodie Carels (zang), Anthony Gröger (cello), Marjolein Cools (accordeon), Koen Vanmeerbeek (viool, nyckelharp),  Sam Gevers (drums, piano)

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy