Erika Van Tielen boeken als presentatrice op jouw evenement

Erika Van Tielen maakte al op 19-jarige leeftijd haar debuut in de Vlaamse mediawereld als wrapper bij Ketnet, terwijl ze nog studeerde aan de KULeuven. Nu, meer dan tien jaar later, is ze uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de Vlaamse televisie en radio. Met een indrukwekkende carrière als omroepster bij VTM, globetrotter voor “Vlaanderen Vakantieland” en presentatrice bij Qmusic en Studio Brussel, heeft Erika zich gevestigd als een veelzijdige en geliefde mediafiguur. Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar huidige werk als actrice in “Familie” en haar persoonlijke blog over “mama, media, more” op erikavantielen.be.

Erika’s grootste passie blijft echter live presenteren. Haar voorliefde voor live interactie komt tot uiting in haar perfectie in voorbereiding en haar vermogen om een harmonieuze mix van sérieux en spontaniteit te brengen. Haar diepgaande kennis van de onderwerpen die ze behandelt, stelt haar in staat om moeiteloos te improviseren en haar presentaties een natuurlijke, authentieke flair te geven. Erika’s stijl is zo ontspannen en organisch dat het publiek vaak het gevoel krijgt dat ze het ter plekke bedenkt, een talent dat haar presentaties onvergetelijk maakt.

Of het nu gaat om live televisie, radio, acteren of schrijven, Erika Van Tielen brengt altijd een authentieke en energieke aanwezigheid.

Ook in 2024 is ERIKA VAN TIELEN te boeken als presentatrice bij TTT ARTISTS.
Formules, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy