Christophe Stienlet boeken als presentator op jouw evenement

Christophe Stienlet is een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en energie in de Belgische entertainmentwereld. Bekend als de immer geliefde Bartje uit “Schuif Af!” en zijn veelzijdige werk bij VTM, heeft Christophe zich ontwikkeld tot een veelzijdige presentator die zowel op televisie als in live-evenementen schittert. Zijn ervaring strekt zich uit van het presenteren van grote shows tot het acteren in populaire series, altijd met een aanstekelijke energie en een scherpe, humoristische stijl die kijkers van alle leeftijden weet te boeien.

Wat Christophe onderscheidt, is zijn unieke vermogen om zijn publiek volledig te betrekken en te entertainen. Zijn sprankelende persoonlijkheid en improvisatietalent zorgen ervoor dat hij moeiteloos elke ruimte vult met levendigheid en plezier. Of hij nu op het podium staat tijdens een grootschalig evenement of een intiem gesprek voert voor de camera, Christophe brengt altijd een aanstekelijke energie en authenticiteit.

Naast zijn werk op het scherm en op het podium, is Christophe ook een pionier in nieuwe media en interactieve formats. Hij weet als geen ander hoe hij digitale platforms kan inzetten om zijn publiek te bereiken en te inspireren. Zijn actieve aanwezigheid op sociale media maakt hem toegankelijk en relevant voor jongere generaties. Met zijn uitgebreide ervaring, levendige charisma en moderne aanpak is Christophe Stienlet de perfecte presentator voor elk project dat dynamiek, creativiteit en een onmiskenbare persoonlijkheid vereist.

Ook in 2024 is CHRISTOPHE STIENLET te boeken als presentator bij TTT ARTISTS.
Formules, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy