Cara Van Der Auwera boeken als presentatrice op jouw evenement

Cara Van Der Auwera is een stralende persoonlijkheid in de Vlaamse mediawereld, bekend om haar veelzijdigheid en onvermoeibare energie. Haar carrière begon op jonge leeftijd bij de populaire jeugdband “Spring,” waar ze het hart van velen veroverde. Sindsdien heeft ze haar talenten uitgebreid naar tal van media, waaronder televisiewerk als presentatrice bij Eén en VTM, en radioprogramma’s op zenders zoals Joe. Cara’s natuurlijke charme en professionaliteit hebben haar tot een vertrouwde en geliefde figuur in de Vlaamse huiskamers gemaakt.

Haar achtergrond in zowel entertainment als presentatie geeft haar een uniek perspectief en de vaardigheid om zowel serieuze als luchtige onderwerpen op een toegankelijke manier te brengen. Cara heeft een zeldzaam talent om haar publiek direct te betrekken, of ze nu voor een live publiek staat of achter de microfoon zit. Haar voorbereiding en passie zorgen ervoor dat ze elk evenement of programma met een harmonieuze mix van sérieux en spontaniteit aanvliegt, waardoor kijkers en luisteraars zich altijd betrokken en geïnspireerd voelen.

Met haar rijke ervaring, oprechte betrokkenheid en sprankelende persoonlijkheid is Cara Van Der Auwera de perfecte keuze voor elk project dat verlangt naar een combinatie van professionaliteit, warmte en een diepgaande connectie met het publiek.

Ook in 2024 is CARA VAN DER AUWERA te boeken alls presentatrice bij TTT ARTISTS.
Formules, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy