Stap binnen in de betoverende wereld van Aaron Blommaert, waar entertainment tot leven komt en muziek de ziel raakt! Als een ware ster aan het firmament heeft Aaron de harten van velen veroverd en blijft hij zijn publiek verbazen met zijn ongeëvenaarde talent.

Met zijn meeslepende vertolkingen weet Aaron keer op keer de schermen te veroveren. Als Raven in de geliefde soap “Familie” en als Jonas in de hitserie “#LikeMe” brengt hij personages tot leven met een ongeëvenaarde flair en charisma.

Aaron’s stem is een geschenk aan de wereld. Als presentator van “The Voice Kids” en het legendarische “Tien Om Te Zien” betovert hij niet alleen met zijn charme, maar ook met zijn krachtige vocale talent. Zijn deelname aan “The Masked Singer” als de mysterieuze tovenaar bewees eens te meer dat zijn stem het vermogen heeft om harten te veroveren en wedstrijden te winnen.

Met zijn debuutsingle “Zonde” veroverde Aaron de hitlijsten en de harten van duizenden fans. Nu, samen met zijn band, neemt hij het podium om zijn liefde voor muziek te delen en het publiek te trakteren op een onvergetelijke ervaring. Aaron’s missie? Elke persoon een fantastische tijd te bezorgen, van de eerste tot de laatste rij.

Laat je betoveren door zijn ongeëvenaarde talent, zijn aanstekelijke energie en zijn onweerstaanbare charisma. Klaar om een onvergetelijke avond vol entertainment te beleven? Aaron Blommaert staat klaar om je mee te nemen op een reis vol muziek, passie en plezier!

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy