Sylver

INTRO

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van bijna 2 miljoen (!) albums. En dat mag geen verbazing opwekken, want de groepsleden zijn stuk voor stuk de top:

Silvy De Bie heeft een van de mooiste en veelzijdigste vrouwenstemmen van het land. Haar revelatie-passage bij ‘Liefde Voor Muziek’ in 2018 en haar doorleefde solo-album Baby Bird waren daar ten volle het bewijs van

DJ Wout behoort bij de hardest working top-DJs van het land: de award van Beste Belgische DJ is er eentje dat hij nog elk weekend met verve bewijst en zijn maandelijkse radioshow op 15 Belgische radiostations laat horen dat zijn muzikale oor nog steeds piekfijn de hits weet te vinden.

John Miles Jr verdiende als begenadigd gitarist en songschrijver zijn sporen in verschillende succesprojecten als Night Of The Proms en Milk Inc to name a few.

Zet deze drie samen in de studio met top-DJ/producer Regi Penxten en er gebeurt iets magisch. De vocal trance sound uit 2000 van tophits “Turn The Tide”, “Skin” en “Forgiven” evolueerde doorheen de jaren, zonder daarbij de kenmerkende Sylver-sound te verliezen én met het gekende chartsucces. Denk maar aan “Foreign Affair”, “Love Is An Angel”, “Lay All Your Love On Me”, “Music”, “I Hate You Now” en noem maar op.

In 2020 zullen we 20 jaar later zijn. De hits van Sylver zijn inmiddels tijdloze danceclassics die nog steeds als een huis staan. Tijd dus voor een feestelijke terugblik én een pak verrassingen voor het komende jaar, want 2020 wordt overduidelijk een jaar met een zilveren randje! “ The Sylver Lining Tour 20 Years”. Een gloednieuwe en spectaculaire LIVE-show waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren in een spraakmakend decor met verbluffende visuals en special effects. Als voorloper van het feestjaar, is er de kersverse single “I Won’t Wait”. Een aanstekelijke Sylver-tune anno 2019 en classic in spe die zich direct in je oor nestelt.

Agenda