REGI

Intro

REGIMANIA 2018

Na een succesvolle ‘Regi Madness Tour’ is REGI terug met een gloednieuwe show: REGIMANIA ! Een spectaculaire DJ set vol specials, verrassingen en met de grootste, recente dance-hits. Met als kers op de taart eventueel nog een special guest appearance!

Wat mag u verwachten?
Een 80-minuten durende spectaculaire full-show vol effecten, verrassingen en met alle grootste, recente dance-hits.

Onlangs vulde REGI met deze show moeiteloos de Lotto Arena, bekijk hier de teaser.

Vast en zeker weet u dat hij met ‘Regi in The Mix’ alle grote zalen in België en omstreken plat speelde. Hij werkte samen met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Yves V, Wolfpack en vele andere.

In 2016 veroverde REGI zelfs, naast de allergrootste DJ’s over de hele wereld, een plaatsje op de mainstage van Tomorrowland. Hier ziet u het zelf.

Bij de show kan u eventueel zelf een special guest toevoegen. U kan kiezen tussen: Linda Mertens, Michael Schack (drummer van Milk Inc/Netsky) en vele anderen.

REGI

Regi’s stijl als DJ is een mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en RnB, … Hij laat elk festival, elke club, gewoonweg elke evenement ontploffen. Met Regi in the Mix laat Regi met gemak alle grote concertzalen zoals de Lotto-Arena en Ethias Arena vollopen.

De meest succesvolle dance-producer/DJ uit België maakt van uw evenement met plezier een onvergetelijk groot feest.

 

Volg REGI nu ook op facebook!

Agenda

 • Sun
  16-12-2018
  Zonhoven
  Telenet Superprestige Veldrijden Zonhoven
  Aanvang: 14:15 - 15:00
 • Sat
  06-07-2019
  Hamme-Zogge
  Fantasia Festival - b2b Yves V
  Aanvang: 21:00 - 22:00