Miguel Wiels

Intro

MIGUEL WIELS SOLO

Tijdens je receptie zorgt Miguel op piano voor de nodige sfeermuziek (jazzstandards en evergreens en verzoekjes) – Indien gewenst ook mogelijk met extra vocal.

MIGUEL WIELS COMBO

Het Miguel Wiels Combo (Miguel Wiels, 2 muzikanten + vocal) zorgt op zijn beurt dat weer voor de nodige sfeer. Het is geen echte party, maar toch een feestelijke performance met de mogelijkheid tot dansen. Het repertoire wordt ter plaatse bepaald aan de hand van de sfeer van het feest.

MIGUEL WIELS BAND

Daarnaast heb je dan ook nog de MIGUEL WIELS LIVE BAND + GUEST, deze fantastische partyband zorgt voor een spetterende set, op maat van elke organisator. … De organisator kiest zelf de guests, het repertoire, de sfeer, … alles kan. Mogelijke guests zijn oa. Charles Van Domburg, Brahim, Sandrine, Paul Michiels, Free Souffriau, Udo, …

CAFE FLAMAND

PETER VAN DE VEIRE , MIGUEL WIELS & NIELS DESTADSBADER

Café Flamand stopt … in jouw tent. Op jouw festival. Op jouw plein. Mét een gloednieuwe show. En als Café Flamand stopt, stopt de wereld ook éven met draaien. Het is van de vonk tussen Isabelle A. en Willy Sommers geleden dat er nog ’s zoiets is overgeslagen op het publiek. Moeten we die 2 trouwens niet eens opnieuw dringend bij elkaar brengen …?

Café Flamand stopt … met zachtjes te lachen met de kleren van Miguel Wiels. Of niet. Gelukkig brengt hij Niels Destadsbader (vtm, de hit “Hey Pa!”, FC De Kampioenen) en Peter Van de Veire (MNM, Eurosong, DJ Flamand) mee. En een band die je kon zien op alle tv’s en podia in Vlaanderen en Nederland (K3 zoekt K3, Paul De Leeuw, Pop Up Live).

Café Flamand stopt … met zich af te vragen of er wel een Engels of Frans liedje op het podium mag. Tuurlijk! Als jouw publiek het kan meezingen, doen we het. Uiteraard blijft 50 jaar Vlaamse hitgeschiedenis dé basis. Will Tura, Clouseau, Gorki, K3, Eddy Wally, Ann Christy én De Romeo’s (misschien dat die laatste een béétje op Miguel, Niels en Peter lijken …). Je kent ze allemaal.

Café Flamand boeken is het beste idee sinds Miguel Wiels besliste om Mega Mindy in huis te halen

Iedereen kan en zal gegarandeerd meebrullen! Bekijk hier enkele live beelden! Indien u graag even een samenvatting hebt van een show kan u gerust even volgend filmpje bekijken.

Volg Miguel Wiels nu ook op facebook

Agenda