TRUEPHONIC

Cocojr. En zijn twee ‘handlangers’ combineren DJ-energie en liveoptredens met prachtige vocals. Maak kennis met Truephonic, de compacte partyband met de meest uiteenlopende muziekstijlen, geschikt voor elke gelegenheid. Truephonic bestaat uit upper class DJ Crazy Sir G en twee multi-getalenteerde topvocalisten Cocojr. & Sandrine!

Door de officiële instrumentals van alleen maar uiterst dansbare wereldhits naadloos te mixen tot een eclectische non-stop party set, zorgen het enthousiasme en de aanstekelijke dansmoves van DJ Crazy Sir G., gecombineerd met het opzwepende showmanschap en de doorleefde live-vocals van Cocojr. en Sandrine voor entertainment van de bovenste plank. Samen creëren ze een unieke synergie die je feest gegarandeerd naar een ongeziene climax brengt!

Truephonic biedt een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. Met onze compacte setup en eenvoudige technische vereisten maken we het plannen van je evenement een heel stuk makkelijker. Deze drie kanjers hebben evenveel minuten nodig om ambiance in de keet te brengen!

 

Ook in 2024 is TRUEPHONIC exclusief te boeken bij TTT ARTISTS.
Formules en tarieven op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy