POMMELIEN THIJS

Pommelien Thijs is een immens populaire zangeres, muzikante, ontwerpster en actrice. Met haar singles ‘Meisjes Van Honing’, ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee!?’, ’Zilver’, ‘Hypothetisch’ en ‘Kleine Tornade’ – een nummer samen met haar zus Kaat – scoort Pommelien Thijs hoog in de hitlijsten. Dit jaar won ze ook drie MIA’s in de categorieën ‘Solo Vrouw’, ‘Hit Van Het Jaar’ met ‘Ongewoon’ en ‘Doorbraak’. Ze was daarmee de artiest die het meest in de prijzen viel, samen met Stromae.

In 2023 kondigde Pommelien Thijs haar eerste soloalbum ‘Per Ongeluk’ aan, waarop ook ‘Erop Of Eronder’ staat. Met haar debuutalbum en deze single domineert ze momenteel de Ultratop en scoorde ze een zeldzame dubbel, want zowel ‘Per Ongeluk’ als ‘Erop Of Eronder’ stonden tezamen op nummer 1 in de Album én Singles Ultratop Charts. ‘Erop Of Eronder’ werd deze zomer ook uitgeroepen tot dé Zomerhit van 2023.

In mei 2023 werd de succesvolle fictiereeks ‘Knokke Off’ gelanceerd, met Pommelien Thijs in de hoofdrol. ‘Knokke Off’ is de beste Vlaamse serie van het moment en is te zien op VRT MAX en Netflix.

In 2024 zal Pommelien Thijs met haar liveband doorheen Vlaanderen én Nederland trekken met haar ‘Entertainment Tour’.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy