LES TRUTTES

2022: The 25th anniversary tour!

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten!

In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor ‘The People’s Party’! Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg!

In 2019 kwam Les Truttes aan de macht: The People’s Party in Power! 127 gespeelde shows, 10.164 minuten muziek, ruim 118.000 toeschouwers,… De triomf was groot! De honger is nog niet gestild! En daarom zal ook in 2020 ‘Het Feest’ regeren! Verlengd wegens succes: ‘Party to The People’!

Verwacht je ook in 2022 aan een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering! Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ’n’ roll! Kortom, PARTY!

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy