LAURA TESORO

Stap binnen in het onvergetelijke jaar 2024 met LAURA TESORO, want dan bestaat Laura Tesoro 10 JAAR! Met haar ongeëvenaarde talent, charisma en grenzeloze energie belooft Laura een jaar vol opwinding, passie en onvergetelijke momenten.

Als een van de meest getalenteerde en veelzijdige artiesten van haar generatie, blijft Laura Tesoro de grenzen verleggen en nieuwe hoogtes bereiken in de muziekwereld. Van haar aanstekelijke hits die de charts domineren tot haar adembenemende live-optredens die de massa betoveren, Laura weet keer op keer te verrassen en te inspireren. Met haar meest recente hit CAR WRECK PARADISE zijn er redenen genoeg om met haar nieuw werk de festivalpodia in vuur en vlam te zetten. Haar plekje in het 10de seizoen van “Liefde Voor Muziek” op VTM is dan ook geen toeval.

In 2024 staat Laura Tesoro klaar om Vlaanderen te veroveren met een indrukwekkende live show waar niets aan het toeval of de verbeelding wordt overgelaten!

 

Biografie

Laura Tesoro is zangeres, actrice en presentatrice, en op haar jonge leeftijd al niet meer weg te denken van televisie en podia. Muziek werd haar met de paplepel ingegeven, hierdoor was ze al sinds jonge leeftijd geboeid door muziek en entertainment!

Haar carrière kreeg een vliegende start toen ze in 2014 deelnam aan The Voice van Vlaanderen, seizoen drie. Met haar krachtige stem, charisma en podiumprésence wist ze al snel de harten van zowel de juryleden als het publiek te veroveren. Uiteindelijk bereikte ze de finale en eindigde ze als tweede, maar haar deelname opende deuren. In 2016 kreeg Laura Tesoro internationale bekendheid toen ze België vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met het nummer “What’s the Pressure“.

Laura richtte zich op haar muzikale carrière, bracht verschillende singles en albums uit én was de frontvrouw van de partyband Level Six. Na een deelname aan Liefde Voor Muziek (2019, seizoen 5) was iedereen het erover eens: Laura’s muziek werkt aanstekelijk en haar stemgeluid maakt haar repertoire uniek.

Door de jaren heen heeft Laura Tesoro bewezen een van de strafste talenten van België te zijn. Met haar aanstekelijk enthousiasme en vastberadenheid verzorgt ze een LIVE show die tot in de puntjes is gefinetuned!

 

Discografie

“Outta Here” (2015) – “What’s the pressure” (2016) – “Higher” (2017) – “Beast” (2017) – “Mutual” (2018) – “Press Pause” (2019) – “UP” (2019) – “Hold On” (2019) – “Limits” (2019) – “Press Pause” (2019) – “Strangers” (2020) – “Not Easy” (2022) – “Bad Ain’t That Bad” (2023) – “These Nights” (2023) – “Car Wreck Paradise” (2024)

 

Ook in 2024 is LAURA TESORO exclusief te boeken bij TTT ARTISTS.
Formules en tarieven op aanvraag.

Laura Tesoro - TTT ARTISTS
Laura Tesoro - TTT ARTISTS
Laura Tesoro - TTT ARTISTS
Laura Tesoro - TTT ARTISTS
Laura Tesoro - TTT ARTISTS
Laura Tesoro - TTT ARTISTS

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy