Jo Hens boeken als presentator op jouw evenement

Jo Hens is een levendige en veelzijdige kracht in de Vlaamse entertainmentwereld, bekend om zijn indrukwekkende talenten als acteur, presentator en muzikant. Zijn carrière begon al op jonge leeftijd, maar hij kreeg brede erkenning als het geliefde personage Niko in de populaire tv-serie “Familie.” De allround Jo Hens komt tot uiting in zijn werk als presentator en zijn passie voor muziek, waar hij als leadzanger van de band Level Six zijn artistieke grenzen voortdurend verlegt, eerst samen met Laura Tesoro, vervolgens met Katerine Avgoustakis en nu met Lisa Michels.

Jo’s grootste kracht ligt in zijn vermogen om moeiteloos een verbinding te maken met zijn publiek. Of hij nu acteert in een dramaserie, optreedt met zijn band of een evenement presenteert, Jo brengt altijd een energie en authenticiteit die mensen onmiddellijk aanspreekt. Zijn charme en toegankelijkheid maken hem tot een geliefde figuur, die erin slaagt om zowel serieuze als luchtige momenten met evenveel overtuiging te brengen. Hij combineert een grondige voorbereiding met een natuurlijke flair voor improvisatie, waardoor zijn presentaties altijd fris en spontaan aanvoelen.

Met zijn rijke ervaring, dynamische persoonlijkheid en moderne aanpak is Jo Hens de perfecte keuze voor elk project dat vraagt om een combinatie van creativiteit, energie en een diepe connectie met het publiek.

Ook in 2024 is JO HENS exclusief te boeken als presentator bij TTT ARTISTS.
Formules, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy