Clubtour

Heartland Drive : Belgische Americana en folkrock verenigd in sterke popsongs. De band bestaat uit muzikanten die in het Belgische muzieklandschap lang niet onbekend zijn : Eric Bosteels, Pedro Gordts, Tim Toegaert, Carlo Van Belleghem en Steven Vergauwen, die de frontman van Heartland Drive is. Na vele jaren te begeleiden bij artiesten zoals Hooverphonic, Geike, Gorki, Shtevil, Fleddy Melculy, Zornik, Laura Tesoro, Phil Bee’s Freedom en vele anderen zijn ze klaar om zich volledig te geven in dit passie-project!

Hun song “Great Wide Open” was al de generiek voor het populaire programma “Down The Road” op Eén, dit najaar komt de nieuwe single “Live out Loud” uit die ook generiek zal worden voor het nieuwe programma “Out Of Office” op VTM. Dit is dan weer de voorloper van het full album die ze 2023 zullen releasen.

“Heartland Drive” neemt je mee op een persoonlijke muzikale trip met hun nieuwe songs, aangedikt met hits en ruwe diamanten van de jaren 60’s tot nu allemaal gespeeld in de stijl van Amerikaanse iconen als o.a. Bruce Springsteen, Eagles, John Hiatt, Jason Isbell, Tom Petty, Billy Joel, Lukas Nelson…

Let’s hit the road.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy