Dorien Leyers boeken als presentatrice op jouw evenement

Dorien Leyers werd al vanaf jonge leeftijd ondergedompeld in de wereld van muziek en entertainment. Na een indrukwekkend parcours als studente (cultuur en talen), bouwde ze geleidelijk aan haar eigen weg binnen het medialandschap, intussen groeide ze uit tot bekend figuur en iemand die aanzien wordt als creatieve duizendpoot, iemand met tal van talenten. Met een mama als Anne Meunier (actrice), is ook papa Jan Leyers geen onbekende. Jan is lid van Soulsister, ook te boeken bij TTT Artists.

Door haar ervaring als eventmanager bij internationale organisaties, is ze vertrouwd met het organiseren en verloop van evenementen. Ook hier komt haar natuurlijke charme van pas om mensen onmiddellijk op hun gemak te stellen, zowel voor als achter de camera. Met enkele passages bij onder andere zenders VIER en Canvas, heeft ze zich ook bewezen als dynamische kracht in eender welke formats: van grotere live shows tot interviews en zelfs  diepgaande documentaires.

Een reden om Dorien Leyers te kiezen als presentatrice op jouw evenement is omdat ze gekenmerkt wordt door een ongezien heldere stijl van communiceren, met ruimte voor een vleugje humor. Hierdoor is ze in staat om een breed publiek te boeien en de aandacht vast te houden, zowel in het geval van complexe als laagdrempelige gespreksonderwerpen.

Kortom, Dorien straalt energie uit en modereert/presenteert op geheel eigen wijze waardoor ze het publiek vanaf seconde één inpakt. Of het nu gaat om televisie, online shows of podcasts, Dorien Leyers is de veelzijdige presentatrice die elk evenement, awardshow of uitreiking naar een hoger niveau tilt.

Ook in 2024 is DORIEN LEYERS te boeken als presentatrice bij TTT ARTISTS.
Formules, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy