Van de doden niets dan goeds!

2024 wordt een jubileumjaar voor COCOJR. en zijn vaste band THE ALL STARS, ze staan dan exact 25 jaar op de planken. Na meer dan 1000 optredens in binnen- en buitenland, trekt dit exquise gezelschap naar de culturele centra met een muzikale theatershow. Tijd dus voor een eerbetoon aan de vele muzikale helden die het tijdelijke ondertussen met het eeuwige hebben verwisseld.

Al een kwart eeuw prijkt ‘1999’ steevast op de setlist, wat betekent dat zij dit nummer talloze keren vaker hebben gespeeld dan Prince zelf. Ook Bob Marley heeft zijn ‘No woman, no cry’ helaas veel minder vaak kunnen vertolken dan Cocojr. en zijn All Stars.

Wat hebben David Bowie en Frank Sinatra, of Prince en INXS met elkaar gemeen? Wat is de verbindende schakel tussen Nina Simone, Bob Marley, Sinead O’Connor en Cocojr.? Je komt het allemaal te weten!

‘Don’t let me be misunderstoodvan de doden niets dan goeds’ is een doorleefde, opwindende, swingende, prikkelende,  ontroerende, verhelderende en interactieve performance, met verve gebracht door een doorwinterde topcast die passie en kwaliteit steeds hoog in het vaandel draagt.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy