Wild Bouquet

“Wild Bouquet’ heet de nieuwe tour met gelijknamige cd titel (release 5 mei 2023). De muziek is een woeste reis overheen verborgen landschappen en wisselende seizoenen, met een filmisch orkestrale ondertoon. Alles, maar dan ook alles draait om sfeer. De roots van singer songwriter Annelies, zoals haar passie voor schilderkunst, film en grafiek zijn ook voelbaar in de songs die ze schrijft.

Annelies Cappaert werd semi-finalist in “The International Songwriting Competition, 2021”. Ze behaalde de 85ste plaats op 52.000 inzendingen met het nummer “Shaken Or Stirred” in de categorie “AMERICANA”. In de jury zaten oa.: Tom Waits, Coldplay, Hozier en Joe Hahn.

In het muzikale hart van Phoenix, Arizona (USA), werkten de zussen samen met drummer Steve Gadd (Eric Clapton, Paul Simon, James Taylor, Joe Cocker, Kate Bush, Chet Baker, …) die zijn typische kleur en sound harmonieus verweeft in hun songs. De productie van het complete album werd harmonieus in duo verzorgd door Annelies Cappaert en haar vaste muzikale partner in crime Steve Willaert (producer, arrangeur & (film)componist). Het album is echt een muzikaal veel gangenmenu met een aantal muzikale verrassingen, waaronder de hele fijne en rijke orkestratie.

Voor de reeks theaterconcerten (’23 – ’24) doen de Cappaert zussen beroep op de allerbeste muzikanten : Steve Willaert, Wouter Berlaen, Pim Dros en Bert Verschueren.

Agenda

Booking & Info

    ik ga akkoord met de privacy policy