The Band

Intro

The Band is dé nieuwe mannelijke popgroep uit de lage landen voor de komende jaren. Wees er als de eerste bij om deze live-band nu reeds vast te leggen voor uw festival of evenement!

8 weken lang spat het testosteron letterlijk van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen. Stemmen die blenden, zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek, authentieke persoonlijkheden met dezelfde ambitie, je mag het allemaal verwachten.

In een indrukwekkende arena krijgen de kandidaten één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze eerst voor het oog van de 100-koppige publieksjury. Hun mening is doorslaggevend. Enkel wie hen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor vakjuryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson.

Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 daverende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste stoten straks door naar de grote liveshows, die vanaf maart doorgaan. Herbekijk hier alvast de kandidaten van de 1ste aflevering.

Wie zingt zichzelf naar de liveshows? Wie matcht het best met wie? En welke 4 beginnen aan een rock ’n roll leven in The Band?
TTT Artists wordt het exclusieve boekingskantoor van The Band. TTT is een booking- en managementagency dat tal van Belgische artiesten in portefeuille heeft met kleppers als Soulsister, Laura Tesoro, The Scabs, Regi, Miguel Wiels en Clouseau.

Komende zomer zal je The band live kunnen bewonderen op tal van festivals en zomerhappenings! The Band wordt dus ongetwijfeld één van de hoogtepunten van de zomer van 2017!

Agenda

 • Sun
  04.06.17
  DUFFEL
  PRIVE
  Aanvang: 16:00
 • Fri
  09.06.17
  ANTWERPEN
  SINKSENFOOR - PARK SPOOR OOST
  Aanvang: 20:00
 • Sun
  02.07.17
  MEULEBEKE
  BERENFEESTEN
  Aanvang: 18:30