REGI

Intro

REGIMANIA 2017

Na een succesvolle ‘Regi Madness Tour’ is REGI terug met een gloednieuwe show: REGIMANIA ! Een spectaculaire DJ set vol specials, verrassingen en met de grootste, recente dance-hits. Met als kers op de taart eventueel nog een special guest appearance!

Wat mag u verwachten?
Een 80-minuten durende spectaculaire full-show vol effecten, verrassingen en met alle grootste, recente dance-hits.

Onlangs vulde REGI met deze show moeiteloos de Lotto Arena, bekijk hier de teaser.

Vast en zeker weet u dat hij met ‘Regi in The Mix’ alle grote zalen in België en omstreken plat speelde. Hij werkte samen met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Yves V, Wolfpack en vele andere.

In 2016 veroverde REGI zelfs, naast de allergrootste DJ’s over de hele wereld, een plaatsje op de mainstage van Tomorrowland. Hier ziet u het zelf.

Bij de show kan u eventueel zelf een special guest toevoegen. U kan kiezen tussen: Linda Mertens, Michael Schack (drummer van Milk Inc/Netsky) en vele anderen.

REGI

Regi’s stijl als DJ is een mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en RnB, … Hij laat elk festival, elke club, gewoonweg elke evenement ontploffen. Met Regi in the Mix laat Regi met gemak alle grote concertzalen zoals de Lotto-Arena en Ethias Arena vollopen.

De meest succesvolle dance-producer/DJ uit België maakt van uw evenement met plezier een onvergetelijk groot feest.

 

Volg REGI nu ook op facebook!

Agenda

 • Sat
  29-07-2017
  Damme
  Huwelijk Tamara & Guy
  Aanvang: 00:30 (za-zo nacht) - 01:30
 • Fri
  04-08-2017
  Bocholt
  Beachparty Bocholt
  Aanvang: 00:00 (vr-za nacht) - 01:00
 • Fri
  04-08-2017
  Zottegem
  Dance D-Vision
  Aanvang: 21:00 - 22:00