Cafe Flamand

Biografie

CAFE FLAMAND

NEDERLANDSTALIGE PARELS DOOR VLAAMSE ARTIESTEN

Heel wat Vlaamse/Nederlandstalige nummers behoren eigenlijk tot het Vlaamse/Nederlandstalige Kunstpatrimonium maar krijgen niet de eer die ze verdienen. Om die nummers opnieuw in de aandacht te brengen, is Miguel Wiels samen met Peter Van de Veire 4 jaar geleden het project CAFE FLAMAND opgestart.

Café Flamand stopt … in jouw tent. Op jouw festival. Op jouw plein. Mét een gloednieuwe show. En als Café Flamand stopt, stopt de wereld ook éven met draaien. Het is van de vonk tussen Isabelle A. en Willy Sommers geleden dat er nog ’s zoiets is overgeslagen op het publiek. Moeten we die 2 trouwens niet eens opnieuw dringend bij elkaar brengen …?

Café Flamand stopt … met zachtjes te lachen met de kleren van Miguel Wiels. Of niet. Gelukkig brengt hij Niels Destadsbader (vtm, de hit “Hey Pa!”, FC De Kampioenen) en Peter Van de Veire (MNM, Eurosong, DJ Flamand) mee. En een band die je kon zien op alle tv’s en podia in Vlaanderen en Nederland (K3 zoekt K3, Paul De Leeuw, Pop Up Live).

Café Flamand stopt … met zich af te vragen of er wel een Engels of Frans liedje op het podium mag. Tuurlijk! Als jouw publiek het kan meezingen, doen we het. Uiteraard blijft 50 jaar Vlaamse hitgeschiedenis dé basis. Will Tura, Clouseau, Gorki, K3, Eddy Wally, Ann Christy én De Romeo’s (misschien dat die laatste een béétje op Miguel, Niels en Peter lijken …). Je kent ze allemaal.

Café Flamand stopt … sowieso op deze plaatsen: cafe musique eeklo, verhaeren feest st-amands, 11 juli viering zwevezele, bal populaire merelbeke, muziek in de haven blankenberge, hoebelfeesten vlezenbeek, wommelgem zomert, ronse op scene, temse in de wolken, ….

Café Flamand boeken is het beste idee sinds Miguel Wiels besliste om Mega Mindy in huis te halen

Agenda

  • Sat
    28-10-2017
    Lede
    De Volkskring - Café Flamand in concert
    Aanvang: 21:00 - 22:30